Телефон: +380731080810

Як вивчити англійську мову?

Знання англійської в сучасному світі є необхідністю. Понад 1,3 мільярда людей у ​​різних країнах володіють цією мовою і вільні у спілкуванні між собою. Люди різних професій із різних місць земної кулі ведуть бізнес, навчаються або просто в подорожах мають змогу розуміти одне одного. Тисячі людей відвідують курси англійської, щоб вивчити мову або отримати поглиблені знання.

Способи вивчення англійської мови

Лексикон будь-якої людини, носія мови налічує десятки тисяч слів, але у повсякденному житті людина використовує лише 2-3 тисячі для спілкування. Для вивчення та вільної розмовної мови іноземною мовою достатньо саме такої кількості слів, але мало просто зазубрити словник англійської, потрібно розуміти структуру мови, її граматику та правильну побудову мови.

Сучасна школа англійської пропонує учням етапи освоєння мов, шкала CEFR включає 6 етапів від початкового А1, до якого входять базові знання до майстра С2, це рівень лінгвіста.

Вивчати мову можна різними способами, існують безкоштовні програми у яких учень може освоїти базовий рівень самостійно займаючись у зручний час, правда такий вид навчання має недоліки, по-перше, потрібна сила волі не закинути уроки, по-друге є ризик вивчити мову неправильно, без викладача відсутня критика.

Безкоштовні курси англійської онлайн пропонують програми для вивчення або поглиблення знань як самої розмовної мови, так і специфічних напрямків, наприклад, в мережі можна знайти курси для абітурієнтів, які планують вступ до іноземних ВНЗ або курс призначений для бізнесменів, які ведуть переговори та ділове листування з партнерами з інших країн.

Вивчати англійську можна відвідуючи групові заняття, такий спосіб має ряд переваг – відповідальність, можливість покращувати розмовні навички спілкування з іншими учнями, прагнення стати кращим. Заняття в групі можуть відбуватися як очно, при особистому відвідуванні школи, так і онлайн на платформах, що підтримують кілька користувачів.

Індивідуальні заняття більше підходять для тих людей, які зайняті і їм зручно мати можливість обговорювати час уроку безпосередньо з учителем. Плюсом персональних занять є те, що можна глибше вивчити важку тему або проскочити швидше те, що далося легко. При такому вивченні мови вдасться регулювати динаміку. Заняття як і групові можуть проходити як онлайн, так і офлайн.

Багато людей, що вивчають іноземну мову, стикаються з проблемою спілкування, у деяких з’являються бар’єри у використанні мовлення або після закінчення курсів без постійного використання мови він забувається. Для підтримки рівня існує англійський розмовний клуб, у ньому люди спілкуються на різні теми, обговорюють новини чи діляться враженнями від прочитаних книг.

Який би спосіб не обрала для себе людина для вивчення англійської мови, важливо постійно поглиблювати свої знання та підтримувати навички на високому рівні.

Залиште відповідь

Категорії