Телефон: +380731080810

LONDON IS A CAPITAL… з секретами

LONDON IS A CAPITAL… з секретами

Неофіційні мешканці Лондона. Лондон відомий своєю великою популяцією лисиць, які часто можна побачити вночі на вулицях міста. Це додатковою цікавістю для багатьох місцевих та туристів.

Неофіційна країна. В Лондоні є “Місто Лондон” та “Місто Вестмінстер”, які разом утворюють “Сіті Лондон”. Це єдиний міст у Великій Британії, який має статус окремої країни.

Мовчазні горішки у Тауері. У Тауері Лондона, крім королівських резиденцій та військового музею, також живуть великі чорні ворони. Згідно з легендою, якщо ворони покинуть Тауер, то місто зазнає біди.

Щоденна вимога до ліфтів. У Лондоні є надзвичайно строгі вимоги щодо ліфтів. Якщо вони не працюють, то мешканці будинку можуть вимагати компенсацію від власника.

Місце для творчості. Лондон завжди був місцем творчої діяльності. Багато видатних письменників, художників та музикантів знайшли натхнення саме тут. Від Шекспіра до Бітлів, Лондон завжди приваблював творчі душі.

Країна червоних парасольок. У Лондоні можна побачити безліч червоних парасольок, і деякі з них навіть мають власні соціальні облікові записи в мережі Інтернет.

 

 

Залиште відповідь

Категорії