Телефон: +380731080810

Плюси вивчення англійської мови

Англійська мова найпоширеніша мова у світі.  Вона з’явилась у середньовіччі, як англо-саксонська і в 19 столітті, внаслідок колоніальних захоплень та поширення впливу Британії по всій земній кулі стала рідною для населення США, Канади, Індії, Австралії, Нової Зеландії, країн Азії та Африки. У деяких країнах англійська має статус офіційної, у деяких вивчати англійську входить до обов’язкової шкільної програми. Знання цієї мови відкриває можливість спілкування з більшою половиною мешканців землі.

Школа англійської мови

Мати можливість вільно говорити іноземною мовою дає незаперечну перевагу у житті. Як правило, англійської починають навчати в середній школі, але державна освіта не гарантує повних знань, уроки в класах проходять досить нудно, тому опанувати граматику, лексику і розмовну мову вдається далеко не всім школярам.

Ефективніше вивчати англійську на спеціальних курсах, де викладач намагається знайти індивідуальний підхід до кожного учня, має у своєму багажі техніки швидкого запам’ятовування та намагається простими словами пояснити складні правила.

Викладати англійську для дітей за спеціальною методикою, щоб вони у легкій та доступній формі засвоювали матеріал, можуть лише вчителі високого рівня. Чим раніше дитина починає вивчати мову, тим легше їй вона дається, далі знання переходять у стійкі навички та подальше поглиблення та закріплення відбувається легше. Дитина зі знанням рідної та іноземної мови зможе в майбутньому розширити свої знання та вивчити ще декілька мов, кожна наступна буде даватися все легше та легше.

Стане в нагоді англійська для подорожей, у більшості туристичних країн обслуговуючий персонал і просто населення знають цю мову. У країнах Африки, Азії, Америки та Європи рідко можна зустріти людину, яка не знає навіть англійську. Можливість спілкуватися з іншими людьми робить поїздки більш приємними та осмисленими. Для подорожей підійдуть базові знання мови.

Необхідна англійська для роботи, з розвитком технологій та комунікацій, світ стає об’єднаним, у будь-яку точку планети можна долетіти за 24 години, а для спілкування немає перешкод, був би інтернет. У вакансіях середньої та вищої ланки менеджменту зазначений рівень знань не нижчий за В1. Багато компаній проводять іспит англійської або просять сертифікат про рівень володіння ним. Для різних сфер передбачені різні перевірки, наприклад:

  • GMAT – студентський рівень для ВНЗ та бізнес-шкіл;
  • TOEIC – тест у рамках міжнародного спілкування;
  • Linguaskill for Employers – HR сфера.

Англійська для бізнесу просто необхідна. Вихід компанії за межі своєї країни відкриває нові можливості, спілкування на рівних з іншими підприємцями (без перекладача) забезпечує укладання нових договорів та зростання компанії. Ділова мова має специфіку, деякі бізнес-процеси дуже важко пояснити без спеціальних термінів.

Англійська для IT фахівців також має свої особливості. У цифрових професіях прийнято власний лексикон. Різні напрями цієї професійної сфери мають особливості спілкування та професійну термінологію. Frontend та Backend розробники, QA-інженери або SEO-фахівці мають вузьку спеціалізацію і для успішної роботи та спілкування їм необхідні ці знання.

Англійська – міжнародна мова, знати її є необхідністю для сучасної людини.

Залиште відповідь

Категорії